BGT Maarsbergen

Geanodiseerde aluminium borden zijn zeer slijtvast, bestand omdat het kleurenschema in de gegenereerde tijdens anodiseren zeer harde oxidelaag binnenkant wordt uitgevoerd. De daaropvolgende

SEALING PROCES

omvat het afdrukken onomkeerbaar naar de toegevoegde hydroxide Eloxalpore. Deze zeer hoge krasbestendigheid en solvent bestendigheid maakt absolute soort geanodiseerd en naamplaten bijzonder stevig en duurzaam, zelfs onder zware omstandigheden (bijvoorbeeld zeewater of industriële atmosfeer). Anderzijds is het edelmetaal karakter bedrijfstekens en etiketten onderstreept door de transparantie van het glasachtige oxidelaag. In het bijzonder, met speciale anodiseren inkjettechnologie kunnen zeer decoratieve borden met foto realistische afdrukken te produceren economisch en korte termijn, zelfs in kleine hoeveelheden.

____________________________________________________________

 meer Portfolio zeefdrukken

____________________________________________________________

Onze producten zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De typeplaatjes, schaalverdelingen, bedieningspanelen, machine- en naamplaatjes enz. drukken wij meestal op geanodiseerd aluminium maar ander harde materialen is ook geen probleem. Een zeer grote slijtvastheid en lange levensduur van de producten worden gewaarborgd. Ook leveren wij stickers die, afhankelijk van de gebruikte folie, een levensduur hebben van 1 tot 7 jaar. Uw stickers kunnen in elke gewenste vorm gestanst worden.