BGT Maarsbergen

Geëtste roestvrij stalen platen zijn de meest duurzame en sterkste naamplaten. De inleg met 2 componenten uitvoering beschermd de verdieping van de geëtste onderdelen.

DOOR HET RELIËF KARAKTER

blijft alles leesbaar zelfs na inleggen of beschadiging van het materiaal. Als u afziend van inleggen, dan wordt er een mono-metallic product met exclusief design, zijn de eigenschappen alleen beperkt door de basismetaal. Leesbaarheid resulteren hierdoor dat het contrast tussen de mat geëtste onderdelen en de kale basismateriaal, ondersteund door het 3D-effect. Vervaardigd uit roestvrij staal, vormen ze een uitstekende toxicologische profiel en steriliseren specifiek voor de medische en voedingstechnologie. Door het kiezen van de geschikte metaallegering zijn deze platen ook in extreme omstandigheden toepasbaar. Ze zijn bestand tegen chemische producten, slijtage, corrosie, het weer en uitdagende natuurlijke omstandigheden (bijvoorbeeld zeewater of industriële atmosfeer). Het proces is zeer geschikt voor gebruik bij veeleisende engineering, de scheepsbouw en voertuigbouw, de mijnbouw en de chemische industrie.

 

____________________________________________________________

  meer Portfolio Etsen

____________________________________________________________

Ook kunnen via een speciale vorm-etstechniek dunne metalen platen als het ware fotografisch gestants worden. Op die manier maken we plaatjes in diverse vormen: rond, ovaal, ja zelfs minder voor de hand liggende vormen. Ook miniatuur voorwerpjes voor maquettes en modelbouw behoren tot de mogelijkheden.